Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
14.900 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Utolsó 10 db raktáron
Ezt a terméket a Népfürdő utcai üzletben személyesen is meg tudja vásárolni. Az üzlet szép kártya elfogadóhely.
Szállítási díj: 2.000 Ft
Várható szállítás: 2022. július 08.
Cikkszám: Zeiss lencse tisztító csomag

Leírás és Paraméterek

Csomag tartalma:

 1 db ZEISS TISZTÍTÓSPRAY (240 ML)

1 db ZEISS NEDVES SZEMÜVEG TÖRLŐKENDŐ (200 DB/BOX)

1 db ZEISS SZEMÜVEGTISZTITO SPRAY+ TÖRLŐKENDŐ 30ML

1 db ZEISS PÁRAMENTESÍTŐ SZETT (15 ML)

Leírás:

ZEISS TISZTÍTÓSPRAY (240 ml)

A ZEISS tisztítóspray alaposan, és mégis kíméletesen tisztítja a szemüveglencsét. Tisztításkor fújja a folyadékot a mikroszálas törlőkendőre és törölje át a lencse mindkét oldalát.
Ezzel a módszerrel az optikai felületeket is alaposan és kíméletesen tisztíthatja meg. A spray nem tartalmaz olyan agresszív hatású tisztítószert, amely kárt tenne a lencsében, a rétegben vagy a kijelzőkben.

ZEISS NEDVES SZEMÜVEG TÖRLŐKENDŐ (200 DB/BOX)

A nedves törlőkendő szerkezete rendkívül finom, így kíméletes szemüveglencse tisztítást biztosít. Orvosi eszközök tisztításához is használt két hatékony szer egyedi kombinációjával nedvesítjük. Ezek az ártalmatlan szerek nem tartalmaznak agresszív hatású tisztítószereket vagy mesterséges illatanyagot. És a legjobb, hogy a ZEISS nedves törlőkendő bármilyen finom optikai felülethez használható (pl. LCD kijelzőhöz, okostelefonhoz, tablethez, laptophoz, mobiltelefonhoz stb) anélkül, hogy csíkot hagyna maga után.

ZEISS SZEMÜVEGTISZTITO SZETT SPRAY TÖRLŐKENDŐ 30ML

Alapos és kíméletes tisztítás az optika szakértőjétől, a ZEISS-től: tisztítóspray és mikroszálas törlőkendő.
Hatékony szerek speciális kombinációja: nem tartalmaz agresszív hatású tisztítószereket. Nem tartalmaz adalékokat és illatanyagot.
Biztonságos és egyszerű tisztítás anélkül, hogy foltos maradna a lencse.
Használható magas minőségű lencsékhez alapanyagtól függetlenül; műanyaghoz, polikarbonáthoz és üveghez is. Biztonsággal használható más finom optikai felületekhez is (pl. LCD kijelzőhöz, okostelefonhoz, tablethez, laptophoz stb.).

ZEISS PÁRAMENTESÍTŐ SZETT (15 ml)

Az új ZEISS páramentesítő spray a páramentesítő rétegek vonzó árfekvésű és könnyen használható alternatívája. A lencsére felvitt spray akár 72 órán át megakadályozza a zavaró párásodást anélkül, hogy befolyásolná a lencse optikai teljesítményét.
Bármilyen optikai felülethez használható, így a ZEISS páramentesítő spray ideális például motorozáshoz, búvárkodáshoz és síeléshez is.
Tiszta és páramentes. A csomagban található mikroszálas törlőkendő biztosítja a védőréteg gyors és kíméletes felvitelét. Annak érdekében, hogy a ZEISS páramentesítő spray ideális hatást érjen el, használat előtt tisztítsa meg a lencsét ZEISS nedves törlőkendővel. Az alapos tisztítás megfelelően előkészíti a lencsét a felületkezeléshez.

Zeiss lencse tisztító csomag

14.900 Ft
Menny.:db
Az oldal tetejére