Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ÚJ! Transitions GEN8 fényre sötétedő lencse, még kiemelkedőbb teljesítménnyel

ÚJ! Transitions GEN8 fényre sötétedő lencse, még kiemelkedőbb teljesítménnyel

Olyan szemüveglencsét keres, amely csökkenti a visszacsillánásokat, és fényre is besötétedik?

Az egyedülálló polarizált technológia csökkenti a felületi visszacsillanásokat, jobb látásélményt nyújt a kontrasztosabb képnek köszönhetően, miközben élénk színeket biztosít.

Transitions fényre sötétedő szemüveglencsék ÚJ! Transitions GEN8, még kiemelkedőbb teljesítménnyel Az Essilor Transitions fényre sötétedő lencséi kültéren besötétednek, beltérben kivilágosodnak, így különböző árnyalataikkal mindig tökéletes fényvédelmet és kényelmes látásélményt nyújtanak! Legyen szó bármilyen fényviszonyról, korosztályról, igényekről, a Transitions fényre sötétedő szemüveglencsék ideális megoldást kínálnak a szemüvegviselők számára.

• kényelem: automatikusan alkalmazkodik a változó fényviszonyokhoz, így bármilyen időben kényelmes látásélményt biztosít

• védelem: 100% UV szűréssel rendelkezik és védelmet nyújt a káros ibolya-kék fény ellen

• divat: elérhető 3 klasszikus (szürke, barna, szürkészöld) és 4 trendi színben (ametiszt, borostyán, smaragd, zafír), amelyek a sötétedés minden szakaszában esztétikus árnyalatban pompáznak Transitions Gen8 ideális választás lehet számodra, ha szemed fényérzékeny vagy beltérben és kültéren is sokat tartózkodsz és szemedet mindek körülmény között megfelelő védelemmel szeretnéd ellátni.

Transitions XTRActive fényre sötétedő technológia extra sötét árnyalatokban A Transitions XTRActive lencsék speciális kialakítású fényre sötétedő szemüveglencsék azok számára, akik a szélvédő mögött is szeretnék élvezni az fényviszonyokhoz való alkalmazkodást vagy extra sötét árnyalatra vágynak. A Transitions XTRActive fényre sötétedő lencsék gyorsan aktiválódnak vezetés közben és védik a sofőr szemét a napfénytől. A szemüveglencsék nem kizárólag az UV fény hatására változtatják színüket, hanem a látható fény kék tartománya is aktiváló hatást vált ki. Ezért az autóban kifejezetten kényelmes viselet, amely megközelítőleg 50-60%-os sötétedést ér el a szélvédő mögött, és hagyományosan magas, 60- 80%-ot szabadtérben.

A Transitions XTRActive szemüveglencse ideális választás:

• fényérzékeny szemüvegviselőknek, akik extra sötét árnyalatra vágynak

• azok számára, akik sok időt töltenek autóvezetéssel Azok számára, akik nem mindennapi megjelenést szeretnének

a Transitions XTRActive lencsék elérhetők Style Mirror tükrös változatban is. A Transitions XTRActive Style Mirrors lencsén világos állapotban a tükrös réteg csak lehelet finoman látszik, míg sötét állapotban kültéren teljesen tükrös napszemüvegként jelenik meg. A Transitions XTRActive szemüveglencsék elérhetők 3 ikonikus színben (szürke, barna, szürkészöld), 4 féle tükrös Stlye Mirror változatban (arany, ezüst, kék, zöld).

Az oldal tetejére