Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Speciális lencsék

 

Személyre szabható digitális lencse - 25-35 éves korban- Fáradt, kivörösödő szemek ellen

Ajánlott egy úgynevezett alkalmazkodást segítő szemüveg, a lencse felület kialakítása tartalmaz egy +0,50 dioptria akkomodációs segítséget az alsó szegmensben, megkönnyítve az egész napos távolról közelre fókuszálást, megelőzve a nap végére kialakuló szemfáradtságot. Különösen javasoljuk azok számára, akik tartósan néznek közelre, olvasnak, rosszabb fényviszonyoknál pl. neonfényben dolgoznak, vagy hosszabb időt töltenek a számítógép előtt. Használata megkönnyíti, a presbyop korba lépő vásárlók, progresszív szemüveglencse megszokását.

Munkaszemüveg – beltéri vagy irodai lencse

Igényeihez legjobban igazodó lencse, három fókusztávolságra optimalizált, mely a progresszív lencsén alapszik, mégis beltéri használatra kifejlesztett. Könnyen megszokható. 

Vékonyítás

Egy szemüveglencse törésmutatóját három fokozatban lehet vékonyítani/1.6, 1.67, 1.74/

Mely minden típusú lencse esetén alkalmazható. Dioptria függvénye hogy melyik fokozatban érdemes vékonyítani egy lencsét, de +,- 2,00 D felett már látható különbség van a standard lencséhez képest! Tehát a lencséje esztétikusabb, könnyebb lesz. Kevésbé fog torzítani, illetve nem fogja kicsinyíteni, nagyítani szemét!

Rétegek

A szemüveglencsék a mindennapi használat során néha szélsőséges igénybevételnek vannak kitéve: ezért kell réteget tenni a lencsére. Megnöveli a lencse felületének ellenállóságát és annak élettartamát, ezek közül is több fajtából lehet választani! Az egyik legelterjedtebb a kékfényszűrés, mely kiszűri a digitális eszközök által kibocsátott kék fényt. Ezzel a tulajdonságával még komfortosabb látást biztosít és segít megelőzni a szemfáradtság kialakulását.

Tükröződés csökkentő réteg előnyei:

  • a lencse nem tükröződik, így a szemek tisztán élesen láthatóak maradnak
  • számítógépes munkavégzésnél, növeli a komfortérzetet
  • éjszakai vezetésnél, kevésbé fárad el az autóvezető szeme, mert csökkenti a reflektorok zavaró fényét
Az oldal tetejére